torsdag 8 december 2011

Kvällsjulmys

Ikväll har jag gjort Rocky Road till helgens tjejjulmys, och så snart jag har packat ska Markus och jag se på någon julfilm (det krävdes lussekattsmutning då julfilm inte är hans bästa kategori av filmer). Mysig kväll! Vad har ni för er?

Även ute vid stallet, där jag är med jobbet tre dagar i veckan, är det (pyttelite) snö. Men det behövs ingen plogbil direkt. Det ska för övrigt snöa några timmar inatt, för att sedan regna i ett-två dygn. :(


6 kommentarer:

 1. Sv: ja, den här snöstormen har det vart mycket prat om. Men frågan är om det bara är mycket snack och lite verkstad? ;)

  Önskar jag också hade tid för julfilm i kväll, men det är plugg,plugg, plugg tyvärr.

  SvaraRadera
 2. gott, Gott, GOTT! Jag har inhandlat ingredienserna, men vi får se om det blir bak nu i helgen eller nästa!

  SvaraRadera
 3. Himmel så gott :) tur det är fredag för då kan jag ju också smaska i mig likande som på bilden ovan ;) Jag vet inte om jag ska baka rocky denna jul faktiskt, tänkte testa lingonfudge eller liknande!

  SvaraRadera
 4. Sv: tyvärr var det detsamma här, det kom snöblandat regn på morgonen, men regnet under dagen gjorde att det lilla som låg kvar blev till slask... Trist!

  SvaraRadera
 5. Vad gott med Rocky Road :) Och det är ju så himla lätt att göra också.
  Mysigt med snö, om än bara lite. Och vad fint att fota hästarna i snön. Jag minns min ponny jag hade när jag var mindre. Hon hade en fixidé om att varje gång det hade kommit snö på natten så skulle hon lägga sig ner och rulla runt i den så fort hon kom ut på morgonen. Oftast innan vi ens kommit fram till hagen. Dessa tokiga och underbara djur :) Kram

  SvaraRadera