torsdag 8 december 2011

Pyttelite snö...

Brukaren som jag är personlig assistent åt bor ute på landet, och där har det kommit lite snö som faktiskt ligger kvar. Det är som synes inga massiva mängder, men det är vad vi får nöja oss med i dagsläget, för här i stan är det bara grått. Man får vara glad för det lilla! Men tydligen "ska" det komma 2 dm snö i Värmland natten till fredag, så vi får väl se. Vi ska köra bil i 3 timmar och genom Dalsland, så just då kan det lugna sig med snön eftersom det är ganska små och kurviga vägar.

Ha en fin torsdag allihop!

4 kommentarer:

 1. Ja vi får hoppas ni får riktigt mycket snö! Här har plogbilen kört förbi idag :D haha!

  Sv: Hm, det där med blogglistan - jag tror det ska gå att fylla i både hand för hand, det ska även finnas en ruta man kan kryssa i för att "importera" dom man följer.. det är svårt att förklara då jag inte har blogspot nu :/ Men allt finns att hitta :D Det med kanten måste vara något med designen! Har du testat runt bland dom olika mallarna? Det finns en hel del olika :)

  SvaraRadera
 2. Här har snön också smält bort, nu är det bara grått, grått grått... Men det ska tydligen bli ett rejält snö oväder om någon dag så då håller jag tummarna för att den stannar! :)

  Designen vet jag tyvärr inget om hur du ska göra, men lycka till! ;)

  SvaraRadera
 3. SV: Jag kommer dessvärre inte hinna mysa lika mycket som du i helgen, jag ska dels jobba lördag-söndag och sedan måste jag borra ner mig fullständigt i skolböckerna då jag har en ENORM tenta på onsdag nästa vecka, och jag kan inte nära på tillräckligt mycket än :( Men på måndag ska jag, mamma och min syster troligen klämma in årets andra pepparkaksbak! :D
  Haha, jag menade era män - men skrev fel :p

  SvaraRadera
 4. SV: Haha, jag kunde inte vänta till efter springturen utan jag klämde båda två direkt på maten :p Men jag håller med om att de också var goda, men jag saknar den fina ytan :)

  SvaraRadera