måndag 12 december 2011

Tjejjulmyshelg

I fredags åkte Susanne och jag hem till västkusten, där Tina och Sara bor. I år var det Saras tur att vara julvärdinna för vår tjejjulmyshelg, och hon bor i ett gammalt hus med havsutsikt ute på landet på Härnäset. Vi har ätit massa god mat (thailändsk räkrätt, färsk pasta och lax osv), mina medhavda Rocky roads och annat gott. Det har spelats spel, lekts med Susannes bebis, lyssnats på julmusik, pratats minnen och skrattats så att det kommit tårar. Och så fick Sara sin del av en gris så hon saltade in den också, inget färdigkokt här inte.

Vi har även hälsat på mina föräldrar och fikat en sväng, samt varit på julmarknaden i Brastad (den lilla by vi kommer ifrån) och tittat på Tinas nya lägenhet i stan (Lysekil). 

Helgen avslutades med promenad, en tur i butiken på Röe Gård och så en lunch där också. Sedan bar det av hem till Karlstad igen och vi lämnade en fantastisk helg bakom oss!


Har ni haft en mysig helg?
4 kommentarer:

 1. Men vad härligt ni såg ut att ha! Alltid kul med kompisträffar och mysa kring jul! :) Jag har också haft en bra helg, men inte gjort sådär jättemycket juligt. Idag däremot, blir det full rulle i julköket! Dags för lussebak! :) Ha en jättebra dag och lucia imorgon om vi inte hörs innan dess!

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt det ser ut! :)

  Jag har haft en bra helg, pepparkakshuset är nu äntligen monterat. Nu får vi se om det tar yttligare en vecka innan det blir dekorerat också ;)

  SvaraRadera
 3. Åh, vad galet mysigt ni verkar ha haft det! Finns inget bättre än att umgås med nära och kära vid jul och samtidigt njuta av julens alla godsaker.

  Min helg har varit bitvis, men dessvärre jobbig också då jag både jobbat och dummat mig.
  GLAD LUCIA!

  SvaraRadera
 4. Hej :)
  Vad mysig helg du haft, ser helt underbart ut :)
  Och läste om julkonserten också - vad kul att den blev så lyckad!
  Hoppas du haft en bra dag idag. Kram

  SvaraRadera